22. april 2023 kl. 22:26
Sejr på hjemmebane
Korups damer tog lørdag formiddag imod BK Vestfyn. Her ventede der et brag af et opgør.
Solen skinnede højt fra en skyfri himmel og græsset var grønt. Alt tegnede til at blive en god kamp.

Startfløjtet lyder og Korups damer sætter sig på kampen helt fra starten. Efter kort tid, scorer Holm et flot mål på assist fra Møller. Herfra har Korup kontrollen over kampen.
Efter blot 18 minutters spil, scorer B et sikkert mål og stillingen er nu 2-0. Der lyder stor jubel fra sidelinjen, hvor de mange fremmødte tilskuere nyder det flotte spil på banen og det dejlige vejr.

Trods et godt pres fra Korup, får BK Vestfyn en scoring på frispark efter 34 minutter. Bolden rammer overlæggeren, men ryger desværre ind. Den står nu 2-1.

Kun tre minutter efter Vestfyns scoring, tager Korup kontrollen igen og udvider føringen til 3-1 på endnu en scoring af B med en flot assist af Steph. Første halvleg ender 3-1.

2. halvleg sættes i gang og kun syv minutter efter dommerens startfløjt, udvider Draabe føringen yderligere med et flot mål på frispark. Igen lyder der et brag af begejstring fra de mange tilskuere, og alle jubler sammen med Draabe.

Korup holder bolden i egne rækker og spiller bolden godt rundt. Dette skaber pludselig et stort rum til B, som får endnu en chance for et langskud på målet og den går sikkert ind! 5-1 til Korup.

Den flotte spillestil fortsætter, og alle på banen står som de skal. Presset ligger højt og vi er nu 25 minutter inde i 2. halvleg. Bolden spilles rundt og der åbner sig en mulighed for K, hvor hun kan spille B i benene oppe omkring Vestfyns målfelt - dette resultere i endnu et flot mål fra B som nu har scoret fire mål denne lørdag. Dette bringer hende øverst på topscorerlisten med fem mål på blot tre kampe.

Efter 30 minutter af 2. halvleg scorer Holm endnu et mål, med en flot assist fra Tulle. Stillingen er 7-1 og Korup holder denne føring til slutfløjtet lyder, til trods for et gult kort til Lorentzen i 36. minut.

Efter kampen høres gennem tilskuerrækker at kampen er en kamp til historiebøgerne.