Menu

Indmeldelse

Indmeldelse (indmeld dig i boksen her på siden)

Du tilmelder dig i en af vores afdelinger, hvorefter vi sætter dig ind på det rigtige hold (efter køn og alder). Er man ikke registreret medlem (indmeldt), kan man ikke kobles på holdkort og dermed ikke spille kamp.

Betaling/kontingent

Første gang du skal betale kontingent, modtager du en mail med et betalingslink. Når du betaler tilmeldes dit betalingskort samtidig til en abonnementsordning. Det betyder, at kontingenter fremover automatisk trækkes på dit betalingskort. Der kan anvendes VISA/Dankort og Mastercard. 

Du modtager en mail nogle dage før trækningen. Det er dit eget ansvar, at klubben har din rigtige mail.

Hvad hvis jeg melder mig ud eller får nyt betalingskort?

Hvis du får nyt betalingskort, modtager du igen en mail med et betalingslink. Her kan du så betale, og dit nye kort tilmeldes automatisk abonnementsordningen.

Er det sikkert?

Ja, dine kortoplysninger modtager hverken Korup IF eller DBU. De behandles fortroligt og sikkert af QuickPay og Nets, der står bag betalingsløsningerne.

Kan jeg undgå abonnementsbetaling?

Nej, bestyrelsen har besluttet, at alle medlemmer betaler via abonnementsordning. Det valg af truffet for at minimere den tid, man ellers skal bruge på at rykke folk for betalinger. Husk på, at bestyrelsen er frivillige folk, der arbejder for din klub i deres fritid. Og den tid kan bruges på meget andet sjovere og mere udviklende for klubben end at rykke for betalinger.

Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte os på henrik@brendholdt.com, hvis du har spørgsmål.

Vejledning til at opkrævning og ændring af kort

Se denne korte video, til abonnementer og opdatering af betalingskort på Mit DBU

Se video her: https://www.youtube.com/watch?v=5Vtv33AQIvU

Man logger på MitDBU. Login i toppen af www.dbufyn.dk.

Her vælger man efterfølgende menuen Mine oplysninger > Mine abonnementer. Der står der hvilke opkrævninger man har i klubben. 

Der er kontingentopkrævning 2 gange om året. 1. april & 1. september.

Hvis man melder sig ind før / efter disse datoer kan man opleve, at den første kontingentopkrævning afviger fra den standardsats der er omtalt i højre side under punktet ”Indmeld dig her”.

Indmeld dig via indmeldelsesboksen her på siden.

Luk